fredag 5 april 2013

listeri, listera. listor är så bra att ha!!!

Jädrar, jag skriver listor nu va! Ja jösses... någon över vad jag behöver handla, någon över var jag behöver göra... någon över vad jag behöver packa... och eftersom det skall packas många olika saker så skriver jag även listor för varje område som skall packas...

Känns ganska bra dock... lite hysteriskt men bra! Har liksom kommit till det där läget att man bara vill köra igång! fast först vill jag hinna måla naglarna och sådär!

En sak jag kommit till insikt med är att alla sociala medier inte bara förenklar... det förvillar också! Det rings, smsas, mailas om vartannat... jag blir rädd att jag missat något viktigt... att något sms kommit i skymundan och jag förlagt någon viktig detalj... men jag gissar att det är så det ska kännas, att man ska vara lite nojjig över sånt där, i stil med "jag har väl inte glömt!?"... det är nog då man är mest på tårna och skärpt... eller ja... vem försöker jag lura?! Det löser sig, jag tror det kommer bli en skitrolig dag imorgon!

Vad har du för dig en fredag som denna?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!