torsdag 4 april 2013

Det är tanken som räknas...

Den där joggingturen tex, den är en sån... som bara räknas i tanken... idag fick skorna vila... jag likaså... ställde om klockan och sov en stund extra... den där kvällströttheten som blir morgonpigghet om man går och lägger sig när man känner att man behöver, den funkar ju bara om man faktiskt gör just så... lägger sig i tid! That I did not do last night... No indeed I did not!

Men men, min veckoplan fick stryka lite på foten... men vad gör väl det... en plan är bara en plan... jag ska köra spinning om ett par timmar... står inte och faller med en utebliven joggingtur känner jag...

Torsdag, solen skiner och våren är här... life is grand! Eller vad säger du?! 

1 kommentar:

  1. Kroppen behöver vila ibland också, så man ska lyssna på den. :-)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!