fredag 12 april 2013

Att tänka efter före... eller efter... eller bara låta bli!

Om man tänker till lite, så är ju framförhållning när man gör just det, tänker till före... då borde de tankarna man tänker under tiden vara underhållning?! Och eftertanke borde bli något man gör i bakhåll... eller det kanske inte funkar så!? Lite som att om något inte är roligt så är det oroligt, fast så funkar det ju inte heller... där stämmer det ju iallafall överens... att det inte gör det!

Nä, men det är väl tur att jag bara jobbar halva dagen idag, att det snart är dags för mig att dra mig in till stan och hämta min amazing namne och sedan är det dags för spektakel! Eller som jag valt att kalla det "Nina and Nina's day of fun!!! Vi ska ner till Gekås och spana, shoppa och bara umgås! Kan bli hur kul som helst, jag har fixat en playlist enkom för denna dagen... är rätt nöjd måste jag säga!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!