onsdag 10 april 2013

men va f-n, det bara försvann!!!

La just på telefonen efter ett mycket roligt samtal med en väldigt härlig vän! Det skrattas och pratas allvarliga saker om vartannat... fantastiskt roligt! Mitt i vår konversation, eller mer mitt i vårt avslutande av den, som för övrigt tog ca. 20min, avslutandet alltså... så sa någon av oss något som jag såg framför mig som en helt fantastisk blogginläggsrubrik... det var sådär klockrent... och nu är det borta!

Det skulle kunna ha varit "Fit inuti... fet utanpå..." men det tror jag inte det var... men det var nog något åt det hållet... kanske... jag minns inte! Sedan när fick jag teflonminne???! Äsch, nog om det, det kommer nog till mig... vilken dag som helst!

Har varit hemma idag... gick upp imorse och skulle gå och simma innan jobbet... men jag frös och kände mig sådär risig, febrig och med en huvudvärk som liksom inte gick att skoja bort, så jag gick och la mig igen, sov till 13:17... pip... men när jag vaknade var jag mest bara dåsig... vet inte riktigt vad jag fick gjort på eftermiddagen... mådde bättre och bättre ju längre dagen gick dock så innan jag åkte hem till mamma och pappa för att byta däck på bilen och äta middag så stack jag faktiskt vägen om simhallen och la mig själv i blöt en stund... tänker att kloret i vattnet nog är bra mot eventuella förkylningar!

Hemma hos mamma och pappa tog pappa hand om bilen  medan mamma och jag gick en promenad med Dolly, deras hund och sedan fixade mamma middag... supergott... kokt potatis, torsk, riven pepparrot och skirat smör... jag älskar det!!!

Sedan var det bara att köra hem, med sommardäcken på och rattmuffen av!

Men åh, nu kom jag på det, blogginläggsrubriken jag skulle ha i ett inlägg! "Av barn och fyllon får man höra sanningen!"... men det är ett annat inlägg än detta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!