söndag 28 april 2013

plötsligt händer det!

Vaknade imorse av att en liten skrutt kom instormandes i mitt sovrum... men helt utan intresse för mig utan raka vägen bort till farfars gitarrer... hans farmor kom raskt efter och plockade med sig honom till nedervåningen så jag kunde sova vidare.

Stannade där en stund innan det var hög tid att åka hem och tvätta... och när man ändå håller på att tvättar så kan man tydligen få tummen ur och dammsuga... och när det ändå är gjort så kunde man till och med få tvättat av golven! Och sedan bytte jag gardiner i köket! Det är ju nästan så man får hålla i sig när man tänker på det! Eller nä, men det är ju inte direkt så att jag sliter ut golvet... eller gardinstången! Men det är gött när det är gjort och rätt fint blev det! Helvita gardiner, väldigt enkelt, bara två band man knyter upp dem med... jag gillar vitt och enkelt... så mycket att jag kanske behöver tänka om lite!

4 kommentarer:

 1. Gardiner från Gekås eller.............. 😎

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såklart! Det blev jättebra, men jag funderar på att skaffa en rundstav till varje, så själva upprullandet blir snyggare...

   Radera
 2. Plötsligt händer det verkligen. Och härligt är det.

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!