onsdag 24 april 2013

Varför har du ingen pojkvän???

eh, hur fan ska jag veta?! Jag kanske är för fet, ful, osocial, otrevlig, irriterande, störig, uppkäftig, inkompetent, osexig, luktar illa och har en allmänt jobbig attityd för att någon skall vilja ha mig?!?!? Tro mig, tanken har slagit mig... tror den slår varje singel någon gång ibland sådär med jämna mellanrum... hos mig brukar det ske alldeles efter att "alla-andra-surret" börjat avta... när man kommer på att det kanske beror på en själv!

"Oh, I don't know. Suppose it doesn't help that underneath our clothes our entire bodies are covered in scales!" (Bridget Jones om varför det finns så många ogifta kvinnor över 30)...

På riktigt... om jag får den frågan av ett barn så ja, då kan jag förstå... barn ställer frågor när de funderar över något, rakt och ibland utan att förstå konsekvenserna... men när man får den av en fullkomligt vuxen människa, som dessutom, enligt sig själv både är lyhörd och något av en människokännare... då blir jag fan mörkrädd...

När personen, sedan jag svarat med ett chockat "eh, jag vet inte!" kontrar med "prata inte om det, jag är så trött på att vara själv nu så..." då undrar man ju hur det står till i utrymmet mellan axlarna! Är det bara en förvaringsplats för glasögonen?! Kanske skulle kunna vara något för Ikea att komplettera med till någon förvaringsserie?

På tal om Ikea... förra veckan råkade jag, på ett av mina pass, slänga ur mig "om du vore en Ikea-möbel, vilken skulle du vara då?!"... varifrån jag fick just den tanken och varför jag valde att ställa frågan vet jag inte... varför jag berättar det nu... jo, jag vill bara belysa att jag inte tycker att jag själv är något geni heller! Vill inte att du ska tro att jag tror att jag är något utöver det vanliga! Men det är ett helt annat inlägg!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!