måndag 22 april 2013

Förlåt!

Inte nog med att jag varit rätt kass på att skriva det sista... det jag skrivit har nog inte varit så lattjo att läsa heller... men jag har ju även varit urusel på att läsa och kommentera hos dig! (om du nu är en av de där bloggarna jag brukar läsa och kommentera)... skärpning på mig... asing basing... och en redig uppstramning är vad som behövs tror jag minsann... det får bli ikväll... efter träning och så... då jäklar!

tills dess, om du vill, kan du ju roa dig med att kolla in värsta vackra bilderna på brudparet jag var toastmadame åt för ett par veckor sedan! 

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!