måndag 25 april 2011

vad ska man ha på sig?

ja... vad ska man ha på sig när man ska gå på den konsert man trodde man skulle gått på igår... då klädde man ju sig för det då... men nu är det ju samma konsert men en annan dag... vad tar man på den arma lekamen då?

Hon måste ha fått solsting... gissar jag att du tänker nu... ja kanske är det så... att solen trängde ner genom de där ventilationshålen man har på cykelhjälmen och gav mig lite sting... känner mig helt mosad i huvudet iallafall... sådär ångvältsöverkörd... av två mil på cykeln, i totalt 80min... eh... det räknas nog som snigelfart i cyklistsammanhang... men jag är nybörjaren med stort N... vågar inte cykla för nära... håller krampaktigt i styret för vet ni hur otäckt det känns när cykelfan rör sig framåt och åt sidorna när man trampar??? Att det är jag som skall hålla balansen känns lite oansvarigt faktiskt... men det gick bra, spinningkunskaperna gör kanske sitt ändå...

Kul va det hur som helst, riktigt riktigt härligt och nu har vi börjat kolla på lagom lopp att köra också framöver... Vätternrundan får vänta ett par år... men någon gång skulle det va kul att kunna säga att man har cyklat den också!

Men nu, en snabb vila... huvudet måste få stilla sig tydligen... och ett par mackor på det... sedan blir det la stada med bästa Fia idag igen! trägen vinner, den som ger sig förlorar... hoppas fan vi får bra platser, vi har ju på sätt och vis varit där sedan igår och köat liksom... eller funkar det inte så??!

2 kommentarer:

  1. Ta fram samma kläder och lägg på sängen, få total minneslucka och ta på dom idag också.
    Kirrat och klart!

    SvaraRadera
  2. fasiken va du är praktisk!!! minneslucke-tipset är ju icke att förakta helt enkelt... det blev nästan så... eller iallafall nertill... upptill blev det något annat...=)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!