lördag 16 april 2011

har ju glömt!

hur nu det är möjligt... lugn, lugn, det händer mig hela tiden! Ingen fara på taket, ingen ko på isen heller faktiskt!

När vi väntade på flyget till Göteborg i söndags morse hade vi en dryg timma att slå ihjäl... flygplatser och jag tänker väldigt lika där... tidsihjälslagning görs bäst med shopping och parfymdoftning... efter tillräckligt många parfymer är man ju dessutom en smula mosig i huvudet så då går ju tiden lite... om inte snabbare förbi så iallafall lite mer väldoftande!

sagt och gjort, jag hade en dryg timma att knäcka näsbenet på... skrotade runt på parfym/make up -avdelningarna lite överallt... det är kul med stora flygplatser som har flera butiker, blir ju lite variation och mer spännande då... jo, här har ni en tjej som är ganska så lättroad när hon är på det humöret!

När jag och kollegan hade varit i Köln, för ett par månader sedan snart, så skrotade vi runt en del på tax-free också... Anna visade då mig en ny doft från Escada, Escada Taj Sunset, som är väldigt god, lite söt och fruktig sådär, men som jag fegade ur att köpa då... nu när jag kände att det nog kanske kunde vara skoj så var den självklart slut i EdP... men body lotion fanns, så det köpte jag och tänkte att det kunde vara ett bra sätt att se om man verkligen gillar den eller ej... så nu går jag runt och luktar mango och kokos... iallafall enligt vad det står att man ska lukta! Luktar gott men jag tycker det är lite synd att den inte fanns som EdP eller EdT... är man inte van vid att smörja in sig så tar det en jäkla tid!!! och doften sitter ju inte kvar lika länge heller... men men, nästa gång är det ett solklart (kul va?!?) val!

bilden är lånad från kicks.se
Hittade att man kunde beställa ett gratis prov på parfymen här!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!