söndag 10 april 2011

Indialand - i fyrfärg!

...eller fler antagligen... men ändå! För att komma i rätt stämning nu så tänkte jag att vi börjar med att nynna/vissla/sjunga ( kan du inte texten så är det helt okej att hitta på en egen ) på "trollkarlen i Indialand"...det har jag gjort i en vecka nu... mycket uppskattat av alla runt omkring... eller inte... mest har den florerat i mitt huvud dock, och där gör det inte så mycket... där florerar så mycket annat också... Nu kör vi... inte så mycket text för ovanligheten skull... har ju redan skrivit en massa... igår... och en bild säger ju mer än tusen ord... sägs det... vi testar!



"vår" sikh som körde runt oss i tuc-tuc
i Delhi första dagen.

Port of India

Jama Majzid , Old Delhi

Tåg till Agra, 1a klass... jo faktiskt!
Lägg märke till pricken i pannan, har
även en hel del prickar på benen,
men de kanske inte syns här.

Inne på Taj Mahal området, innanför
muren.

 
Huvudporten till Taj Mahal
(tror det va här någonstans jag började gråta)

Inne i porten

Taj Mahal,
vackrare än såhär blir det inte

Ett klassiskt Taj Mahal-foto... vår guide
va snabb med att arrangera och det finns säkert
tusentals liknande bilder, men vad gör väl det!?

Ytterligare en klassiker...

...och en till... inne i själva gravtemplet

Såhär mycket myggbett får man
om man sitter barbent en kväll
i Delhi...

...fick bli byxor resten av veckan

Stort hinduiskt tempel i Chennai

En liten gata i Kolkata :-)

Samma gata fast med fokus på
grönsakerna.

Namaste!

2 kommentarer:

  1. Återigen, jag är så avis! Bortsett myggbetten. Visste inte ens att det fanns mygg där, men jag var där lite tidigare på året.

    SvaraRadera
  2. Singelmamman - förlåt att jag gnider in det i ansiktet på dig!!! och jag förstår att du är avis... jag är själv lite avis på mig... men jag har mest jobbat och flackat runt, om det är till någon tröst... och kanske inte upplevt "riktiga Indien" boendes på fina hotell osv. haha, nä, det visste inte jag heller förrän jag blev varnad och tipsad om att ha långbyxor eller tights på kvällen för att skydda från myggen... tog uppenbarligen inte tipset på tillräkligt stort allvar! Ja, det kan ju vara olika tider, nu fanns det mygg i varje stad... eller så va det samma myggor som hängde på mig... som en egen liten backpackingtrip för mygg liksom!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!