torsdag 14 april 2011

bara en liten fundra

Vem är du som läser här? Känner vi varandra IRL? återigen funderar jag lite på vilka som är här inne och spanar runt... vilket ju är en av anledningarna till att jag skriver blogg såklart... som jag sagt tidigare så är det ju inte stor mening med att blogga om man inte vill att folk ska läsa... då finns det papper och penna att pyssla med istället liksom... men någonstans så är ju jag väldigt öppen med vem jag är, vad jag känner, hur jag tänker (när det sker) osv... vissa av er "känner jag" väl för att ni också bloggar och vi på något vis lever i någon slags symbios... en väldigt mysig och trivsam sådan vill jag tillägga... men du som inte bloggar, eller som kanske bloggar men inte lämnat någon kommentar tidigare, vem är du? Vad får dig att stanna till här och läsa? Är det en förstagångsgrej? En återkommande händelse eller kanske numera en vana?

Som sagt, det är helt frivilligt, MEN jag skulle bli väldigt glad om du skrev en rad, ett par eller många! Och kanske också om något du undrar över, något du skulle vilja läsa mer om... om du inget säger så får jag aldrig veta... och då vet ju inte jag utan famlar i blindo... blir lite som en blind som leder en döv liksom... kan bli bra... kan bli mindre bra!

För att du ska känna att det inte är så jobbigt att komma igång så tänkte jag ta första steget...

"Hej, Nina heter jag! Jag skriver här! =)
Vem är du? Går du ofta hit? ;-)"

13 kommentarer:

 1. Hej!
  Marie-Ann heter jag (kallas även mamma) och jag läser Din blogg varje dag och tycker den är jättefin, sorgsen ibland, då får jag en tår i ögat, rolig ofta och då läser jag med ett leende på läpparna.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack mamma, för att du tar täten, för att du läser här och för att du du finns helt enkelt! =D Älskar dig! kram

  SvaraRadera
 3. Jag skulle vilja säja samma sak som Marie-ann, fast jag heter Ulrika (men kallas också för mamma).
  Jag bloggar också, som du vet, och ja, du känner ju mej genom bom sicka bom.
  Jag läser din blogg för din oerhörda energi och glädje, men också för att det finns ett djup och omtänksamhet i orden du skriver.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag läser ju din blogg så ofta jag kommer åt! Jag vet att du läser min, som om du redan ligger ett steg före och känner mig lite bättre än vad jag känner dig ;) Men nu jesiken så! <3 Love vännen

  SvaraRadera
 5. Hallo, här tittar jag in och gillar det jag läser. Vi bor faktiskt inte så långt ifrån varandra, bor i Sävedalen.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag tittar in här alltsom oftast och avundas din energi ;)
  Tänkte precis efter och insåg att det faktiskt är 20 år sedan vi stötte på varandra första gången på Thorild, men inte kan väl vi va så gamla.... :)
  Stor kram på dig!!

  SvaraRadera
 7. Bom Sicka Bom - haha, va söt du är! Jo, din blogg följer ju jag ganska väl, för att den är så fin och välskriven, om riktiga saker.

  Som alltid är jag lika förvånad över hur du hittar energin här... själv känner jag ju mig mestadels trött, tråkig och inrutad... men det glädjer mig att jag sprider energi och glädje. Och tack för de fantastiskt fina orden!

  STORA KRAMEN till dig!
  Nina

  SvaraRadera
 8. Ghila - har du hunnit läsa allt än då?! =) du är så söt min vän, jag är så glad att vi lärde känna varandra tillslut! =) Puss&Kram

  SvaraRadera
 9. Petra - det är ju ömsesidigt!!! Jag jobbar ju i Sävedalen! Eller Bergsjödalen för att vara exakt! tack för att du alltid lämnar söta kommentarer hos mig! stor kram!

  SvaraRadera
 10. Emma - söta du! fast jag fattar inte hur folk kan se mig som så energisk... själv känner jag ju mig verkligen inte ett dugg energifylld!

  Knepet är att inte tänka efter kära du... då kan man leva i tron om att det bara är 14-15 år sedan ett tag till! =D Stor kram på dig! :-)

  SvaraRadera
 11. Hej jag heter Roffe och jag är nyfiken :)Jag e inne så ofta som jag ser en länk hos dig på fejjan.

  SvaraRadera
 12. Fast det visste du la iof eftersom jag skickar arga brev till dig emellanåt ;)

  SvaraRadera
 13. Hej Roffe! Haha, jag undrade lite när du skulle börja kommentera här i bloggen istället för på fb faktiskt! Och så slår du till med TVÅ på en gång!!! =) Jo, jag får ju arga mail ibland... men de kommer ju från en god tanke, det vet jag ju, så jag blir ju glad åt den ändå... tanken alltså! men du får komma ihåg att kika in lite oftare än länkarna på fb... jag länkar ju inte allt dit! Så du inte missar något att bli arg över menar jag! =) kram på dig!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!