lördag 23 april 2011

får det vara såhär bra verkligen?

... ja faktiskt... är det helt rättvist att min dag ska börja fantastiskt??? förutom en miss i klockslag på en timma... men det innebar ju faktiskt en omsomning... jag gillar att få somna om... så om man tänker efter så gjorde det min morgon lite extra bra också! en härlig morgonpromenad i den helt underbara våren med en god vän följt av umgänge hos vänner med deras lilla dotter, på deras stora altan, ätandes nygrillad lax och bara njuta i solen... det känns som om jag borde vara nöjd där... och det var jag... eller nä, för jag hade ju mer planer för denna långfredagen... tur att den är extra lång för då hann jag liksom klämma in extra många roliga, trevliga och fantastiska saker!


så här SNYGG solbränna fick jag tex fixat idag...
du förstår ju att jag är mäkta stolt över mina ränder!!!
rött och vitt är ju också färger liksom!

kom hem strax innan fyra, bussen gick en timma senare... ni som känner mig vet att det är knappt med tid för att hinna med allt som skall fixas, piffas, fiffas, grejas, sprayas, makeas osv. osv. gjorde ett litet snabbt schema i huvudet, 5min dusch, 15min make-up, 15min hår, 7min kläder PÅ, 3min rensa väskan, måla naglarna på med skorna och "stick iväg till bussen!"... blev lite svettigt när jag skulle kränga ner mig i mina absolut tightaste jeans... that doesn't have any give what so ever!... ibland får jag blåmärken av dem på höftbenen... med tanke på senaste tidens plus på vågen och sedan minus men inte riktigt till önskvärd nivå än så gissar jag att blåmärkena kommer att infinna sig... men de är jäkligt snygga se... och vill man vara fin... så får man lida lite grann!



 
ljus ögonskugga runt HELA ögat och hela vägen upp till ögonbrynen
en något mörkare men ändå ljus skugga på ögonlocken
en guldig skugga innanför
en mörk brungrå skugga längs ytterdelen av fransraden och upp i globeline
en blå ögonskuggspenna längs inre skarven av mörk och guldig skugga
grå ögonskuggspenna längs 2/3 av övre fransraden, 1/3 av undre
svart kajal längs 3/4 av övre fransraden, 1/2 undre
mörk brungrå skugga med smal pensel i ögonbrynen
ögonfranstång och massa svart mascara... voila!
(fattar ju nu varför jag behöver så lång tid med sminkningen!)


Skorna jag valde... och till dessa matchande, illrött nagellack... viktigt... är kanske inte de mest bekväma, eller smidiga att stressa till bussen i heller för den delen... men det gick bra, jag kom i tid. Mitt sällskap satt redan på bussen så det blev en trevlig resa in till stan och avenyn där de bokat bord på El Corazon, en supermysig tapas restaurang jag aldrig testat tidigare... det kommer att bli flera besök där kan jag lova... M och jag åt tapas som var jättegoda och sedan smakade jag en liten bit på C och R's jättepizza... himmelsk! Även efterrätten var väldigt god, men för första gången i mitt liv, tror jag, så åt jag inte upp en Creme brulé... mätt som en tok och med byxor som talade sitt tydliga språk... nästa gång blir det tunika och leggins!

mätta och belåtna traskade vi över till Trägårn och inväntade starten på kvällens konsert med September... detta blonda, vackra och otroligt duktiga energiknippe till tjej som man bara inte kan tycka annat än om! Jag ska vara ärlig, jag trodde inte att jag hade lyssnat direkt mycket på henne... men så insåg jag när jag har lyssnat lite inför idag att jo, det har jag ju visst! Hon är verkligen grym! Fick sån galen lust att klippa mig och bleka håret platina blont!!! och jäklar vilket ös! Superbra spelning, en aningens kort bara... jag ville ha mer, mer, mer av allt det där fantastiska... och mindre av toklånga människor som av någon anledning måste ställa sig framför mig och dansa frenetiskt... det blir väldigt mycket armar då!

Tusen tack för att jag fick följa med ikväll C, R och M!!! Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna gengälda er!!! Men jag får gnugga geniknölarna och komma på något! kan nog iallafall nästan lova mer September på spinningpassen framöver... kanske inte in persona men ändå!



4 kommentarer:

  1. Så skönt med dagar då man känner att man fått en massa ny inspiration och energi!
    Önskar dej en fortsatt trevlig påsk!
    Godis i dag?
    Ulrika

    SvaraRadera
  2. Mmm... Härlig läsning!!
    Oh, vad snygg du var! Smal som en slana och läcker makeup! Det där är jag så jäkla kass på ... Ögonskugga... Skulle behöva gå en kurs hos dig.
    Blir det nåt godis idag?
    Jag tog tre bitar ur sonens påskägg igår. Sen drömde jag att jag hade hjärtklappning... Eller var det på riktigt?! Suck... Eller, det är ju bra. Så kanske man låter bli skiten!
    Ha en riktigt Glad Påsk, och njuuut!!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Ja jag kan ju först meddela att vi alla tyckte att det var en toppen kväll, och att du ville följa med! Det var så trevligt och skoj! Och Nina, även om du nu har dina mål och sikter fram till sommarn om Beach 2011, så ska du nog fortsätta om du nu vill, men kan säga ärligt att du är redan där, ta vara på dig när du är vid stranden, killarna kommer annars äta upp dig så snygg som du är =). Men tack än en gång för att du ville följa med, dom där andra två är ute med hojjen nu så, vet att dom häslar så gott!! Massa varma kramar och påskhälsningar till dig!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!