torsdag 21 april 2011

skärtorsdagens dagens

sitter ensam kvar på jobbet, alla andra har redan gått hem... det ska jag också göra... eller iallafall åka härifrån strax... har en massa saker att fixa med innan det är hemgång och dagens måsten är över på riktigt... bl.a. skriva en dagens lista tydligen!
dagens låt: higher - taio cruz
dagens dusch: absolut, som vanligt alldeles för kort
dagens frisyr: hängande, ganska rakt
dagens smink: ljus ögonskugga kring ögat och mascara
dagens klädsel: mörkblå jeans, grått linne, vitt linne (likadana men den ena bak&fram så det blir olika ringning) grå kofta, ljusgrön scarf, svarta converse
dagens planer: jobba halvdag, köpa present, köra core i Nödinge, kanske gå på Jamie Mejyers spelning i Kungälvsparken med bästa P&F.
dagens vill ha: en stor kram, en famn att krypa upp intill i soffan och en något mer utstakad framtid.
dagens saknad: tycker jag va ganska tydlig här ovanför faktiskt!
dagens drog: kaffe
dagens träning: S-core45 (aouch säger magmusklerna redan nu)
dagens måste: fixa present
dagens dricka: kaffe och vatten
dagens mat: rester från påsklunchen från igår
dagens mående: lite huvudvärk men i övrigt ganska lugnt
jo, jag fick lite photoshopmaniacness där! men fatta vad smal man ser ut i den spegeln (översta bildraden, särskilt om man gör som de säger på TopModel, dra den stora kroppsdelen från kameran så blir den mindre... allstå rumpa bort, fot fram... andas imorgon!)

4 kommentarer:

 1. Bra fototrick!
  Mitt bästa är att ta headshots snett uppifrån.
  Då får man jättehuvud och minikropp!

  SvaraRadera
 2. Vilket bra tips med ena linnet bak-o-fram!
  Å Du! Ta och andas nu!! ;-)
  Kram
  Mamma

  SvaraRadera
 3. Det där fototricket skulle jag behöva!
  Glad Påsk fina du.

  SvaraRadera
 4. Ting - har testat det också men jag ser galen ut då! Det kanske jag gör annars också iofs, men det blir mer tydligt på något vis! stor kram!

  Mamma - ja, det är käckt, så blir det inte så djup ringning heller, ibland är det ju inte så passande liksom! andas hela tiden!!! jag lovar! =) stor kram

  Petra - det är ju ett Tyra Banks tips så det är ju verkligen funktionellt... fast frågan är väl om hon behöver några tips... men iallafall... uppenbarligen funkade det idag! Bara att norpa!!! Glad påsk söta! och stor kram =)

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!