torsdag 21 april 2011

dagens stay-away-from-candy-tips

jag har ju ytterligare någon halvtimma kvar till det att godisförbudet tillfälligt hävs...i fredags, när jag hälsade på min lilla allvetare och miniformatsmentor så lärde hon mig även att Lip Smacker är väldigt gott... du vet sånt där lippgloss som luktar godis/frukt/läsk... "känner du va gott det smakar!?" och räckte mig en liten glansig tub... minns inte riktigt vilken doft, eller tydligen, smak det var hon hade just... men rätt hade hon, gott va det!

i tisdags när jag var på Kappahl så fanns det en korg alldeles vid kassan... du vet sådär käckt... handla-lite-mer-av-bara-farten-placerad... med just Lip Smackers... tror inte jag tänkte på fredagens lärdom just direkt men något fick mig att plocka med en Lip Smacker Strawberry i inköpshögen... och ta mig tusan va bra det funkar mot godissug!


fem polkagrisar av fem möjliga skulle jag vilja säga! Men nu är det snart nära... en kvart kvar och sen... inget går upp mot äkta vara... E-ämnen och konstgjorda smaker! The more the merrier!

1 kommentar:

  1. Tänk, lilla T, så liten och så klok!
    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!