onsdag 13 april 2011

jag jobbar på det!

att samla tankarna, landa i det där rosa, fluffiga myllret av endorfiner från kvällens pass... S-core release med Therese gick riktigt bra, det blev lite sådär "oj, är låten redan slut... det är ju inte koreografin..." någonstans hade jag helt enkelt räknat fel eller bara struntat i att räkna alls... men det gör inte så mycket, särskilt inte när det är armhävningar vi fått "för många av" eftersom armhävningar är en så komplex övning... hur som helst, det är väldigt roligt att teama, detta passet känns roligt i sig och sen så är det ju så kul att instruera!

Cykelpasset va så skoj så jag tänkte ett par gånger att "NU börjar jag nog snart gråta!" det gör jag ju ibland... gråter alltså, när det är sådär bra, bättre, bäst! När det finns så mycket energi i omlopp, vi har en dialog i salen och cykeltekniken är sådär vacker... det är då det svämmar över i det här instruktörshjärtat! Vad hade jag gjort utan mina pass liksom, vem hade jag varit om jag inte hade tackat ja till att gå utbildningen för drygt tre år sedan? Hur hade jag mått idag? Vad hade jag fördrivit tiden med istället?

Tanken blir lite skrämmande när jag tänker på hur nära det var att jag tackade nej... fast så kan man ju inte tänka kanske... det finns ju mycket man borde tackat nej till i livet... mycket man tackat nej till som man inte borde ha också... tänk va annorlunda livet kunde sett ut om man hade gjort annorlunda ibland... inte nödvändigtvis bättre... inte nödvändigtvis sämre...

Nä, nu får vi lätta upp den här stämningen en smula...

Dagens fem bästa för Nina (13/4-11)
  1. Coren gick fårvånandsvärt bra! Missade ett par grejer men inte så att det egentligen blev mer fel än att det inte blev som det skulle
  2. Cykelpasset va galet roligt, härligt när man märker att folk inte kan ge sig riktigt, när de måste tävla lite :-)
  3. är antagligen fortfarande vätskefylld eftersom jag springer på toaletten hela tiden... då är det ju lätta kilon att tappa liksom!
  4. Jag fick träffa min Fia idag <3
  5. jag är godissugen som en pippi på speed, men än har jag inte fallit för frestelsen iallafall... och nu har ju affärerna stängt!
en Dagens fem bästa måste ju nästan följas av en Dagens lista också, det är ju mer eller mindre tradition här numera...

dagens låt: Somebody - Depeche Mode
dagens dusch: två
dagens frisyr: hängande
dagens smink: bara mascara
dagens klädsel: jeans, vitt linne, grått linne, svart kofta, röd scarf, svarta converse
dagens planer: jobba jobbet, köra S-core och Cykel... check, check, check
dagens vill ha: en kram eller två
dagens saknad: full koll
dagens drog: endorfiner
dagens träning: S-core och Cykel
dagens måste: handla... men det har jag inte gjort ändå! (busigt!)
dagens dricka: vatten
dagens mat: sallad med kokt ägg
dagens mående: imorse kändes det sådär, men allteftersom dagen framskridit så har det bara blivit bättre och bättre!

Kom att tänka på den här när jag körde hem från jobbet idag... massa minnen och mysiga stunder... men från länge sedan... det är skönt att tänka så... hade man ett liv man tyckte om för många år sedan så finns det ju hopp liksom... jag är som en berusad groda helt enkelt... hoppfull inför framtiden!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!