onsdag 27 april 2011

nu gör jag det igen...

... sitter och bloggeribloggar och struntar i allt som måste bli gjort... jo, för nu har jag en sån där lista igen, på saker jag måste få gjort... men denna gången är det en vansesinnigt trivsam anledning till listan... jag åker till Hemsedal imorgon!! Med min älskade syssling och vän, hennes sambo och en massa andra människor jag nog aldrig har träffat... det är bartömningshelg i Hemsedal... så när folk sagt till mig att "det finns väl ingen snö där nu?!" så svarar jag att "jo, lite, men jag ska åka afterski så det gör inte så mycket!"

Har inte åkt skidor på väldigt många år heller, vet inte riktigt om jag vågar ge mig ut i allt det vita... funderar på att testa snowboard istället, för det har jag aldrig åkt och då är det mer legitimt att vara riktigt kass liksom!!! Minns att jag tyckte det var väldigt roligt att åka skidor då när det begav sig... har aldrig varit direkt duktig, men tog mig ner i inte bara barnbackarna iallafall... för att öva upp sig hade det varit lämpligt att åka typ till något litet familjeställe och bara testa lite innan man ger sig iväg med folket som kan det där... men så har det inte riktigt blivit... får bli bra ändå!

Härligt att det ska vara 10grader varmt och sol... jag kan tänka mig att bara sitta ute och gotta mig i solen kan jag säga... behöver inte åka alls... fast då missar man tydligen en del... missa vill man ju inte! Gitarren ska nog med också, så jag måste samla ihop lite ackord och texter.. blir ju så trist när man bara kan ett par låtar... trist och trist... tjatigt kanske är ett bättre ord!

På tal om ord... hade, som vanligt på onsdagar, pass idag efter jobbet... S-core45 och Cykel45. Första gången jag körde hela nya coren själv... alltså en hel massa koreografi att hålla koll på... det blir lätt "tadaaaa" då... alltså... hur ska man förklara det när man bara blir sitt allra mest avslappnade jag... som en bean bag ungefär... man bara är... så blev det idag... pratet funkar ju, men man säger väldigt mycket skumt...  jag hoppas deltagarna inte fick nog... ska ju köra detta ett tag framöver nu! Men jag hade väldigt kul iallafall! Cykelpasset va galet! Älskar mina duktiga deltagare som liksom taggar mig att tagga mer och så blir det en galen uppåtspiral som man inte riktigt vet hur man ska få hejd på!

Efter två pass är det inte utan att man är lite hungrig... då är det lite farligt att man bor en sväng ifrån stans bästa hamburgerställe... Oscars... galet gott... 90g India med ananas, piri piri-sås och resten... är väldigt gott... men träningen är nog ogjord... men det struntar jag i... det gäller att grunda bra om man ska partajja te de har jag hört!

hmmm.... jag tror vi tar en dagens på det... japp, så får det bli!

dagens låt: Bruno Mars - Granade
dagens dusch: två, den första, imorse va bäst...
dagens frisyr: oborstad, ofönad i lilla My knuten
dagens smink: yttepytte, ljus ögonskugga, grön kajal, svart mascara
dagens klädsel: svarta tights, svart linne, vit skjortklänning, svarta converse
dagens planer: jobba jobbet, besiktiga bilen, jobba igen, köra pass, packa
dagens vill ha: imorse ville jag ha sovmorgon... mitt på dagen längre lunch... just nu soffmys
dagens saknad: borde nog ta bort denhär punkten i listan... den är en utmaning varje dag... men därför blir den kvar...  idag får den dock bli tom... jag saknar alltid, men det blir för tjatigt liksom!
dagens drog: kaffe
dagens träning: S-core45 och Cykel45
dagens måste: börja packa
dagens dricka: kaffe, vatten, Pepsi Max
dagens mat: makrill i tomatsås och knäckebröd till lunch... oscarsburgare till middag
dagens mående: förväntansfull inför helgen


Igår va Emma föredömlig och skrev en egen dagens lista i kommentarsfältet... det tyckte jag va lite extra roligt... tänkte utmana dig att göra samma sak! Har ju tidigare bett dig som läser att faktiskt kommentera, så det blir lite mer av en tvåvägskommunikation och inte bara en gööör långsam power point presentation från min sida liksom... många av er är jätteduktiga på att skriva både långa och korta, trevliga, peppande och fina kommentarer... men jag gissar fortfarande att ni som är sådär duktiga inte är inne och kollar här 10-15ggr per person och dag... för isåfall får vi göra något åt detta...

sedan är det ju absolut inget tvång... bara för att jag har valt att blogga så ska ju inte du behöva skriva liksom... du har kanske inte valt att blogga... kanske känner dig obekväm med att skriva här... eller bara inte känner att du har något rart att skriva... då kan man få dispans (märkte du att jag där även satte upp en liten, liten skylt med "otrivsamma kommentarer undanbedes"?) såklart... du kanske inte vet hur man kommenterar?

Man skriver något rart, eller vad nu man vill skriva i rutan här nedan och sedan väljer man något lämpligt vid "kommentera som"... Namn/webbadress kan vara ett bra alternativ... då skriver man bara sitt namn och struntar i att fylla i webbadress om man inte har någon... Anonym finns ju också som alternativ, men det är ju ett lite konstigt namn kan jag tycka... har man något att säga så brukar man även ha ett namn liksom...

Voila! så har vi skapat en dialog... som frankly my dear... är mycket trevligare än en monolog... tycker jag iallafall! Känner du nu att hmmmm... var har jag hört det där "Frankly my dear" ifrån tidigare så har du antagligen sett "Borta med vinden"... eller "Väck med pusta"... i den säger Rhett Butler till Scarlett O'Hara i slutet av filmen... "Frankly my dear, I don't giva a damn!"... ganska bra att ha till hands ibland... du kanske känner så just nu i mitt tjat om att lära känna varandra osv... ja, där ser du, bra att ha till hands!

1 kommentar:

  1. Snowboard verkar våghalsigt! Då sitter man väl fast med båda fötterna på brädan om shit happens och hur tar man sej ur då? Fast Du är ju van att sitta fast med båda fötterna i pedalerna, men då står ju ändå cykeln still!!! Hoppas det blir en riktigt rolig resa hur som helst och att Du kommer tillbaka hel!!!
    Kram <3<3

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!