torsdag 28 april 2011

nu blir det sådär...

sådär tyst... här iallafall... i några dagar... jag sticker till Hemsedal och åker afterski... några få pister är tydligen öppna... lite skidåkning kan det nog få bli.... mest för att man ska liksom... gitarren och en massa ackord och texter åker med iallafall, en del kläder... vad har man på sig liksom??? ständigt denna fråga!... skulle nästan kunna döpa om bloggen till just det!

här packas det för fullt... vet inte riktigt hur jag har tänkt... gör inte det så ofta... vet alltså... det ska få plats vin och lite annat smått och gott i väskan också, alla små necessärerna på bordet ska också med, en hårtork osv... men det ska nog gå bra, trägen vinner, jackan får jag ha på mig och låtsas som om det är lite kallt här idag!

önskar Dig en riktigt trevlig valborgshelg! Det är nu det händer liksom, nu som vintern rasar ut och våren kliver in och tar över kommandot på riktigt... känns som om vårens praktikperiod blev ganska övertygande iofs, men efter helgen finns det ingen chans för vintern längre.


För ordningens skull så tar jag en lista också:

dagens låt: vintern rasat ut... den kan du nynna på hela helgen utan att det blir fel!
dagens dusch: jo, men en något snabb... trodde jag hade lite bråttom
dagens frisyr: i samma anda som ovan dusch... knut utan borst eller fön
dagens smink: minimalt
dagens klädsel: jeans, svart linne, jadegrön top
dagens planer: packa och åka till Hemsedal
dagens vill ha: packat klart
dagens saknad:  koll
dagens drog: har inte ens ätit än...
dagens träning: planeringsträning kanske
dagens måste: handla också
dagens dricka: vatten
dagens mat: inte än... det är gott om tid!
dagens mående: trött men förväntansfull


insåg att jag måste stå lite pose-aktigt på sidan sådär... annars ser jag ut som en skogshuggare... skogs-huggar-Nina at your service, liksom! Men det behöver ju inte du veta egentligen... men nu vet du det iallafall! Så kan det gå!

Ses om några dagar!

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!