onsdag 27 april 2011

en OK-stämpel i baken senare

en OK-stämpel, två leksaksbilskommentarer och ett par "tjenare tjejen!" för att vara exakt... bilbesiktningen gick bra, bör fixa lite grejer, minns inte riktigt vad, tur att det står på pappret så det bara är att räcka över till bilmekarkillen, betala och se glad ut!

men jag kan inte riktigt begripa uppståndelsen kring min bil... nog för att jag tycker att den är finast i världen... jag är ju en smula partisk... men det är ju idag ingen direkt ovanlig modell... minisar ser man lite varstans... och jag gissar och hoppas inte det är ovanligt att tjejer besiktigar sina bilar själva?! För isåfall är det på tiden att vi lär oss det tjejer!Det är bara att brumma dit på bokad tid, parkera, registrera sig och vänta på sin tur... inte alls svårt... inte tungt eller jobbigt... vem som helst klarar det! Dessutom är det oftast väldigt trevliga killar som jobbar på bilprovningen. De förklarar snällt och metodiskt liksom, om man vill... annars kan man sätta sig och ta en kopp kaffe medan man väntar... jag väntar aldrig med en kopp kaffe... jag vill vara med, höra vad de säger, lära mig liksom... ställa dumma frågor och kanske förstå mig på lite bättre... men det är ju olika! Efteråt känner jag mig lite stolt, brukar ringa pappa och tala om att den gick igenom... fånigt kanske... men inte mindre sant för det!

4 kommentarer:

 1. Grattis! Jag tycker att Mini är en fin bil! Dessvärre får vi inte plats i någon sådan... Men för några årsedan var vi seriöst inne på en mini.
  Nu blev det många barn på kort tid, alla med bilbarnstolar, så det blev en stooor bil.
  Och vi får såklart bara beröm på bilbesiktningen...
  Tack för fina kommentarer hos mej...

  SvaraRadera
 2. Gott att det inte var något "farligt" med lilla minin. Kanske räcker det med tandkräm :-)Kram

  SvaraRadera
 3. Bom sicka bom - Förstår att en Mini inte funkar om man har tre barn tätt... den var lite trång när vi va två vuxna också... men som bil till mig är den perfekt! och jag ska nog försöka ha Mini framöver också, även om jag får barn någon gång... det finns ju combi även där! =) haha, jag tror killen som besiktigade min bil ansåg att jag borde ha tvättat och städat den... men det finns det fler som anser... så det får väl göras någon gång nu framöver! Så lite så! De kommer rakt från hjärtat, hoppas inte de missförstås! stor kram!

  Mamma - ja, man är ju alltid lite orolig inför den stora kollen liksom! Nä, bromsskivorna bak kan nog inte ersättas med tandkräm... men jag ska kolla med pappa! =) kram kram

  SvaraRadera
 4. Folk blir imponerade när jag berättar att jag byter däck. Men det är klart att man ska kunna det, kille som tjej! Har inte besiktigat någon bil än eftersom jag tog kortet i december men när det är dags är det definitivt jag som åker dit! Man vill ju åtminstone låtsas att man hänger med och slänga sig med nån tjusig term man lyckats snappa upp på Bilprovningen... :D
  /A-K

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!