fredag 15 april 2011

gick kanske inte helt enligt planerna...

...planerna jag talar om är utmaningen... råkade visst, kanske, möjligtvis, eventuellt slinka ner en eller två m&m när jag va hemma hos mamma och pappa ikväll... och det är ju inte påsk än... eller? Jag tycker ändå det är en hel del påskris uppe... påskmusten säljs som vatten i Gobiöknen... hade det inte varit så att påsken infaller ovanligt sent i år så hade den redan varit... man kan även säga att jag övar mig lite... sen övade jag mig lite med att klämma i mig glass också, och ett par kakor till kaffet... ja, jo, jajamensan ... det går BRA nu!

Vad får man för straff om man inte sköter sig? Kölhalning??? Spöstraff??? Stocken??? Misskötseln gäller ju egentligen bara godiset, DET är ju min utmaning att avstå alla dagar utom påsk (märk väl att påskveckan börjar på måndag...  (fast om man googlar så visar det sig att det är "stilla-veckan" som är nästa vecka och veckan EFTER påsk är den egentliga påskveckan...) men jag tror jag räknar långfredag-annandag påsk...)  Monstermalla, vilka regler är det för utmaningsbrott? Däremot har jag faktiskt skött resten av utmaningen, tränat fyra dagar denna veckan och har pass imorgon, promenerade/joggade imorse... inte långt och/eller länge... långt och länge va planen... men iallafall... så en morgonpromenad måste jag få till också...

En annan sak som inte heller gick enligt planerna... jag hade tänkt handla ikväll... men jag fastnade hemma hos mamma och pappa... jättemysigt med räkor till Så ska det låta och sedan från-och-till-tittande på Robyn... fick inte helt och hållet bestämma där... men galet grym är hon! Så jag får helt enkelt handla med alla som har som helgnöje att storhandlar med hela tjocka familjen på lördagar imorgon... åh va nöjd jag är med mitt tänkeri... tur att man är vuxen och har bipp-kort på ICA så man slipper stå i kö iallafall...

Imorgon bitti väntar cykelpass med bästa gänget, efter det frukost/lunch med Fia på Café tant Rut och sen ska jag röja... packa upp helt... handla och bara invänta trevligt sällskap till kvällen då det blir en massa tjejsnack och vin!

dagens låt: Better Man - Robbie Williams
dagens dusch: japp, en snabbis
dagens frisyr: Lilla My-knut
dagens smink: nope
dagens klädsel: svarta tights, lila långt linne (klänning på mig alltså), svart tunika, lila scarf, svarta converse
dagens planer: morgonpromenad, prova av vantar, gratulera barnen, skriva måttlistor, fredagsmys i Stenhålt
dagens vill ha: motivation
dagens saknad:  någon att dela med
dagens drog: kaffe
dagens träning: jogging/powerwalk
dagens måste: prova av vantar
dagens dricka: Pepsi Max
dagens mat: Lasagne till lunch, räkor, ägg och avocado till middag + glass
dagens mående: ganska så tillfreds faktiskt... inser att jag alltid kommer att sakna, men jag tror jag kan acceptera det nu kanske... iallafall idag!



Hoppas ni alla haft en helt galet trevlig fredag!

1 kommentar:

  1. Det som är så bra när man utmanar sig själv är att man bestämmer bestraffningen själv (det kanske inte alls är bra förresten..) så om det var första snedtrampet kan du ju alltid hävda att "en gång är ingen gång" och låtsas som ingenting :)

    Dessutom är det lätt att bli lurad att tro att det faktiskt är påsk redan så egentligen var det ju inte ditt fel, eller....?

    För övrigt finns det ju en del regler man jag utnyttja i såna här situationer, tex att om ingen ser räknas det inte. Inte heller räknas det om man äter från någon annans tallrik. Mörk choklad räknas inte heller för det vet ju alla att det är nyttigt! Likaså ett glass rött :)

    Bra att känna till!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!