tisdag 19 april 2011

insikt som leder till framtidsutsikt

det slog mig just att jag börjat glömma detaljer som rör någon... jävligt skönt! Och det är mer värt att fira än bekymra sig över... för jag kommer ihåg andra detaljer, som rör andra, som är viktigt, så jag tror inte det tyder på någon form av minnesrubbning eller så... gott att rensa hjärnan på trivialt vetande... ni som känner mig väl vet att jag snappar upp detaljer i en onödigt hög grad... att jag nu inte ens minns om människan är tatuerad eller ej är alltså helt formidabelt! Och snälla, låt bli att påminna mig!


känns lite som om världen ligger framför mina fötter, att jag har hittat upp ur diket jag spenderat den senaste tiden med att kravla runt i och äntligen står på vägen igen. Va gött det är!!! bilden är tagen i motionsspåret kring VANN spa... tror jag tog den medan jag sprang... lite småkorkat kanske... men så blir det ibland! Man kan inte alltid ha tur när man tänker... man får liksom vara glad för det lilla!

10 kommentarer:

  1. Sååå gott att höra!! Har väl märkt att det är en lite gladare tjej vi har, pappa och jag. Fokus framåt är bra hjärtat! Och att vara i stunden. Just den här stunden kvittrar bofinken utanför mitt kontorsfönster, undrar om det är Knut!? Härligt är det!
    Kram
    Mamma

    SvaraRadera
  2. ja, det är en riktigt skön känsla!!! Ser han närsynt ut??? Isåfall kan det vara Knut! Hälsa! =) Stor kram!

    SvaraRadera
  3. Härligt att detaljer börjar försvinna.

    SPA VANN skulle jag behöva åka till nu! Allt för att vila upp mig och bli kry!

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Petra - ja, det är galet skönt... innebär ju att man släppt ganska så rejält, att man bryr sig mindre och mindre och faktiskt kan börja leva igen! Underbart!

    Vann är ju helt fantastiskt! Jag hade också behövt åka dit känner jag... en framtida bloggträff kanske? något dyr kanske... men sagolikt skön! Hoppas du mår lite bättre nu iallafall! kram kram kram

    SvaraRadera
  5. Alltås....en enda fråga
    KAN DU FOTA när du SPRINGER???
    Gud vilket galet bra kondis du måste ha då....jag kan ju knappt andas! Inte le, inte heja om jag möter ngn jag känner osv....
    Men en underbar bild fina!!!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Anne - alltså, det kan ju hända att jag inte sprang så fort... alls... =) men jag vet att bilden är tagen när jag va ute och sprang, hoppas lite att suddigheten kommer av att jag faktiskt gjorde just det... annars verkar jag ju skakig! När jag springer har jag lite svårt att prata... när jag instruerar så finns det inga begränsningar! Det är lite olika! =) men du kommer komma dit också fina du, det är bara att öva en hel massa!

    stor kram!

    SvaraRadera
  7. ja jädrar i havet - fota OCH springa! jag försökte skicka ett sms en gång då jag stod på löpbandet i gymmet för ngn vecka sen, skulle skicka till en kompis att på bandet bredvid stor micke renberg och sprang. Haha, jag lyckades INTE skicka iväg de kan jag säga!

    SvaraRadera
  8. Jag e så jäkla glad att du är uppe, att du hittat dit...
    En onödigt jobbig väg dit, men skit i det ändå.... uppe!
    Jag hoppas att du håller dig där o inte trillar tillbax, där finns inget att hämta, han e inte värd det....alls!
    Världen här uppe e så mycket roligare!
    Puss mitt hjärta

    SvaraRadera
  9. Härligt att du hittat vägen igen!!

    SvaraRadera
  10. Bra jobbat, överhuvudtaget tycker jag. Och fotot är väl inte suddigt?

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!