onsdag 13 april 2011

Blev så glad!!!

Igår när jag gjorde en liten bloggwalk (och insåg att jag har såååå mycket att ta igen i bloggeriet) så fick jag se att jag har fått en blogg award av söta Madeleine. Min allra första blogg award!!! Så nu ska jag skicka vidare, till fem andra bloggare, som jag tycker om att läsa, som berör mig och som jag tycker att fler borde läsa gissar jag! Har inte riktigt koll på om det finns fler regler att följa... isåfall gör jag som indierna och ser det som ett förslag! =D Så här, mina val av bra bloggar... det finns massa fler, jag skulle kunna tänka mig att skicka awards till alla jag har i min lista till höger, de är ju faktiskt alla bloggar jag läser med glädje... men fem skulle det vara, fem blir det!



  • Charmiga Pinglan - för att hon är ärlig och härlig, skriver om när hon är ledsen, skriver om när hon är glad!
  • Dobre Futro - sättet hon beskriver sin dotter på är smaskens att läsa. En härlig blogg, lite annorlunda mot den chablonmässiga - "jag har just fått barn"-bloggen man så ofta studsar på, men som aldrig tycks fastna.
  • Bom Sicka Bom - en av de finaste bloggarna jag någonsin läst, om allvar och glädje i en härligt, välskriven, nästan poetisk mix... att man sedan får ta del av den välskrivna mixen i fina kommentarer och väl valda ord gör det hela ännu bättre. Du är fantastisk!
  • Ghila - min vän som är så galet cool, så härligt ärlig och snäll. Det finns två människor i världen jag tycker är coola, min au pairpappa i USA som var på Woodstock -69, som älskar Bob Dylan och glass och är superbäst, och så Ghila, som om hon hade varit född innan -69 säkert hade varit på Woodstock också!
  • Petras vardagliga ting - för att hon alltid lämnar en söt kommentar, alltid peppar och stöttar. Sen skriver hon jättemysigt, härligt och galet om sin vardag också!
Men nu är det ju såhär, som jag skrev tidigare, det finns många fler bloggar värda att ge en award... jag ska hålla mig i skinnet och inte frångå reglerna helt... så utan att ge en egentlig award så vill jag ändå nämna att Pang på rödbetan också borde få en award av mig, för att hon är galet härlig och ärlig och helt tokig, asgarvsvarning utfärdas! Likaså borde Singelmamman få en, för att hon alltid är klok och stöttar, är rolig att läsa och delger av sina vardagliga eskapader på ett mycket trivsamt sätt... vet ingen som kan skriva om en blå, låst  datorskärm som hon kan! Fru Gårman borde verkligen få en hedersaward, dels för att hon gav mig en spark i baken vad gäller att släppa taget och gå vidare, dels för att hon var den första som skrev en kommentar i min blogg och då tipsade en massa om teknikaliteter som jag inte hade en aning om men som har hjälpt mig enormt mycket och för att hon skriver de mest skojsiga inläggen, ritar de sötaste små teckningarna och bara verkar vara galet härlig! Stort och smått borde också få en award, skriver jättefint, både i sin egen blogg och i kommentarsfältet här hos mig... likt många andra så känns det som om vi känner varandra utan att ha träffats...

hmmm... frångick jag reglerna nu eller höll jag mig precis i gråzonen? Som jag redan skrivit så är ju alla bloggar här i listan bredvid värda en award från mig. De berikar min dag och mitt liv på sitt vis allihop! Många har kommit att bli mer än bara en blogg jag läser, många har blivit något jag saknar att läsa och ta del av när jag inte kan komma åt internet... Vem hade kunnat ana att skriveriet på nätet skulle bli en så, för mig, bra grej, att det skulle få mig att må så mycket bättre, våga ta så många, för mig, stora kliv framåt?! Mycket tack vare alla ni som läser och kommenterar, lämnar ett avtryck, ett litet spår. Och du som inte har någon blogg själv men ändå läser, du vet väl om att även din kommentar är en liten vitamininjektion, att du också är hjärtligt välkommen att kommentera! Här inne är vi alla som en enda stor familj!!! Och jag blir så glad så glad för varje kommentar ska du veta! =D

2 kommentarer:

  1. Tack Nina! Du är superhärlig! Visst ses vi på lördag! Kram kram

    SvaraRadera
  2. tack för den fina uppmuntran!
    kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!