torsdag 14 april 2011

Dagens lista... as we speak

på allmän begäran... eller iallafall en undran om dagens lista var skriven i förväg eller om den var en efterkonstruktion, vilket det ju oftast är, så gjorde jag denna idag på lunchen... vet inte om det blir så stor skillnad, mitt liv är ju ganska inrutat... men iallafall!

dagens låt: Space Oddity - David Bowie
dagens dusch: jajjemän. Länge och väl, utan avbrott, precis som jag vill ha det!
dagens frisyr: hängande som vanligt... borde verkligen klippa mig snart
dagens smink: ljus ögonskugga och mascara
dagens klädsel: svarta tights, svart långt linne (blir klänning på mig) svart tunika, vit/svart/färgad scarf med svarta fransar och invävda lurex-trådar... svarta converse
dagens planer: jobba jobbet, köa på E45an till Nödinge (gissar jag) köra S-core45 och Cykel60. Handla om jag orkar... och vågar utmana ödet...
dagens vill ha: städat  hemma... för att få det måste jag såklart städa... saknar tiden när man ibland kom hem och det va städat och fint, luktade Ajax-citron i hela lägenheten och man själv hade inte varit delaktig i processen! 
dagens saknad: förutom någon som städar tydligen... (hoppas inte någon potentiell pojkvän läser här och tror att om man är tillsammans med mig så är det bara för att städa man är duglig! så är inte fallet!!!) koll på passet för ikväll. tänkte köra halva gamla koreografin och halva den nya... men efter två veckor och inlärning av ny koreografi tycks en del core från den gamla ha trillat ur skallen... får bli en reminder i bilen, i köerna!
dagens drog: kaffe
dagens träning: S-core45 och Cykel60
dagens måste: fortfarande handla egentligen... men det är ju så himla tråkigt!
dagens dricka: kaffe och vatten
dagens mat: frukost och mellanmål: Proteindrink jordgubb och choklad, lunch: makrill i tomatsås på knäckebröd (man får ju lyxa till det, det är ju ändå torsdag! eller så är det en följd av att jag inte orkat/velat gå och handla)
dagens mående: trött, väl medveten om mina överarmar (träningsvärk) men vädret är toppen och humöret går åt samma håll!

3 kommentarer:

  1. Härlig lista.låter som du är på topp.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Varför utmana ödet?? Handla en annan dag istället...:-)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Petra - ja, idag är det inte utan att det känns väldigt bra! =) kram

    Anonym - konstigt namn... =) Jag gjorde så, sköt på det en dag till... funkar även bra i kosthållningssyfte... blir inte lika lätt att man äter onyttigt när man bara har basgrejer hemma! kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!