onsdag 20 april 2011

hemma efter härlig kväll

...med en av mina kusiner och hennes ljuvliga familj alltså... Åkte hem till dem efter jobbet och sedan sa det *swosch* så va tiden alldeles för mycket för att jag skulle sitta där... jag blev "hon som aldrig går hem" liksom... men det va bara sååå mysigt, så gott att få snuffa på sötaste lilla bebisen, prata om livet med någon som sett mig sedan jag va liten och lärde mig gå genom att hålla i diskmaskinsluckan som va nedfäld och gick fram och tillbaka, runt, runt... umgås med sötaste F och C, och H också såklart och få sitta mitt i familjemyset... I deras stora goa soffa med allt vad det innebär att man är i olika åldrar och charmen med varje unge liksom!

Under tiden som det sa *swosch* hanns det med en hel del faktiskt... supergod middag... lax med täcke, kokt potatis, sallad och romsås + hummersås... och hela tiden satt en liten prins i sin babysitter och spanade på oss och log! Va lite svårt att inte glömma av att äta då kan jag säga! Långpromenad med barnvagnen... det svettigt att putta barnvagn i uppförsbackar, fick jag erfara! Inte riktigt lika jobbigt som Tån-backen med tvillingvagn och två större barn, men nästan!

Minst lika supergod kladdkaka med hallonröra och kaffe när vi kom tillbaks. Min söta kusin är lite extra söt som gör dubbel sats kaka tycker jag, för att det ska bli extra kladdigt och smaskens... märks att vi är släkt! och ännu mera mys på det... då är det ju inte konstigt att man blir kvar liksom!

Nu ska fröken fräken sova... kommer sova lite extra gott med kvällen i bagaget och dagens insikt likaså... insåg just att jag kanske bestämt med K att vi ska morgonpromenera imorgon bitti... alltså om fyra timmar... som det kan bli! hoppas just nu lite stilla att det bara va ett infall och att så inte blir fallet... men man vet aldrig, och imorgon när det är gjort kommer jag tycka att det va bästa idén antagligen... återkommer med hur det föll sig!

3 kommentarer:

  1. Låter som om du hade en toppen kväll. Men god mat och gott sällskap.
    Jag hade också en trevlig kväll igår. Dock utan mat :)
    Hoppas att du sovit gott.
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. det var så mysigt att ha dig här, lova att snart komma tillbaka så tar jag ut dig på ännu en långprommis med barnvagn (jag kan dock putta den i uppförsbackarnan nästa gång)...
    och jam var ålder har sin charm liksom, något vi får uppleva dagligen här, på gott och ont....

    SvaraRadera
  3. Camilla - ja det va supermysigt! Läste att det hade varit lite nervöst, men gått bra! Kul! kram

    Elenor - jag kommer så ofta jag får! Tycker det va jättemysigt!! Ni får skicka hem mig på skarpen när jag tenderar att stanna för länge! =) Ja, kan förstå att det blir lite jobbigt ibland, samtidigt så är det ju väldigt hjärtligt! Ni har ju helt fantastiskt goa barn! P&K

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!