fredag 22 april 2011

hinner inte men gör ändå!

har varit och hälsat på vänner på Orust... suttit på deras altan hela dagen och busat/språkat med deras förtjusande dotter... så galet söt man kan vara liksom! Lunch i solen, grillad lax och pastasallad... smaskens! Helt galet lyxig dag, milt sagt!!!

Hemma igen bara för att duscha, piffa och skutta iväg till bussen in till stan för en helkväll med andra vänner, middag och spelning med September på trägårn... ska bli så kul!!! frågan är bara hur jag döljer de röda axlarna... de vita sträcken och ja, den röda näsan...

3 kommentarer:

 1. Åh, just ja, September spelar! Och jag som inte är hemma i götet...

  Hoppas det blir en toppenspelning!

  SvaraRadera
 2. hoppas du får en alldeles fantastisk påskhelg! :D

  SvaraRadera
 3. Hoppas att September gör en toppenkväll för dig.
  Kram

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!