lördag 9 april 2011

I have a confession to make...

På flyget hem idag kollade jag på filmen Love and other drugs... Kanske inte den bästa filmen någonsin men oh så trivsam! Och lite sorglig... Liiiite jobbig att kolla på när man sitter bredvid chefen... Hade varit jobbig bredvid nästan vem som helst faktiskt... De har nämligen galet mycket sex i filmen och jag kanske är lite pryd, men det känns lite olustigt att kolla på bland en massa folk... Lite jobbigt blir det ju också för att man gärna bytt plats med Anne hathaway i filmen för Oh My godness va sexig, snygg och allmänt supersmaskig Jake Gyllenhaal är! Absolut på kandidatlistan till mitt frikort! Ville bara säga det!





Point taken - Kiitos!

(bilderna är lånade av jakegyllenhaal.us)

4 kommentarer:

  1. Hihi! Ibland kan det vara lite pinsamt...!

    SvaraRadera
  2. mm... Gyllenhaal... han kan bli mitt frikort. Men han är lite ung tror jag, kan han ha fyllt 30 ännu? hmm...

    SvaraRadera
  3. Stort och smått - haha ja särskilt när man har hörlurar på sig och kanske inte riktigt koll på hur man/ om man reagerar... :-)

    Fru Gårman - han är född i januari 1980 så drygt 30... Är väl lagom???!? :-)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!