måndag 15 juli 2013

Skulle ju tagit en bild såklart...

men det missade jag, idag igen... har kört fastedag idag igen. Det funkar verkligen sabla bra när jag jobbar hela dagen och sedan kör pass, då när jag inte hinner tänka så mycket på om jag är hungrig eller ej! Perfekt att köra på måndagar helt enkelt! Hur som helst, det jag skulle tagit en bild på men missade är helt enkelt middagen... wokade grönsaker till förbannelse... eller jo, det är ju wokade grönsaker alltihop, men jag tar en del wokmix och en del strimlad vitkål, kryddar med lite cayennepeppar, salt, peppar och hot chili sås... sabla gott och himla käckt de där dagarna man bara får äta som en fågelunge!

Ja, tränat har jag ju också, en timma spinning och sedan en stund i gymmet...  älskar verkligen att träna ju, hur kan det vara att det är så svårt att få till det?! Imorgon är första riktiga semesterdagen... tänker att jag kanske kan komma att fira in det hela med en joggingtur och kanske även en sväng till simbadet... hade ju varit sabla gött!

8 kommentarer:

  1. Svar
    1. Det kommer, jag lovar att skärpa mig!

      Radera
  2. Ja den här maten... Jag är verkligen imponerad av er som fastar... För mej skulle de aldrig funka. Jag måste verkligen ha mina kalorier i mej för att överhuvud taget fungera mej igenom dagarna och inte rasa ihop i en blöt pöl;)
    Kraaaam K

    SvaraRadera
    Svar
    1. För mig funkar det superenkelt, fast jag ser inga som helst resultat så det går ju på ett ut. Men tricket är att äta sånt som inte innehåller några kalorier alls (vitkål, jordgubbar osv) så magen håller sig lite mätt ändå! Kram!

      Radera
  3. Åh, kör du 5:2? Spännande!
    Jag tränade igår för första gången på evigheter. Skönt!
    Kram finaste du!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja det är jättespännande, jag har inte gått ner ett dyft! Men jag måste verkligen komma igång med träningen igen jag också, och tack förresten, blev inspirerad av din lunch igår... såg vansinnigt gott ut! kram kram

      Radera
  4. Om inte annat får man TA sig tiden, om man verkligen älskar träningen. :-))

    SvaraRadera
    Svar
    1. I mitt fall är det inte fråga om tidsbrist så mycket som motivationsbrist... jag har all tid i världen men får inte tummen ur! Men nu så! (sitter fullkittad i shorts och compr.strumpor och bara väntar på att ipodshuffeln skall ha laddat klart) =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!