lördag 27 juli 2013

Tredje gången gilt!

Ja, igår va jag på sommarens tredje Håkan-konsert... underbara, fina, härliga och helt fantastiska Håkan. Har svårt att tro att det skulle kunna finnas en enda elak fiber i den mannen. Igår var det Varberg som bjöd upp till dans. Jag har aldrig varit i Varberg förut. Trevlig stad måste jag säga! Hann knappt se så mycket av just staden dock, det var sol på klipporna och lite annat som lockade mer... Men en stad som bjuder på en fantastisk kväll med härligt väder och bästaste Håkan kan ju knappast få annat än toppbetyg!


Och ja, jag har ju inget annat att säga om Håkan i sig heller... han var fantastisk!!! Som vanligt! Publiken var också fantastisk... det var tokös och fullt pådrag från första stund! Men tyvärr kan jag tycka, så var vi tvungna att stå rätt långt bak för att ha någon som helst chans att se något så det tappade lite av charmen tyckte jag... men det kanske bara är jag som blivit bortskämd sedan Grebbestad! Hur som helst, jag kan knappast förstå att jag inte har en till konsert att se fram emot just nu... det gjorde ont i hjärtat när han körde introt till sista låten... och ja, sedan var det kört... tårar långt ner på kinderna... men det var fint, det var superfint... hoppas verkligen inte det dröjer två år till nästa gång!Efteråt gick jag och köpte mig en väska, jag och alla fjortisar... men det gör inget, jag vill ha en sådan... önskar lite att jag hade varit 16 år och kunnat med att sitta i kön hela dagen, klä mig i någon sjömanskostymskjorta, skriva "HÅKAN" lite varstans på kroppen och sätta fast paljetter på kinderna... önskar jag kunnat med att göra det så man kunde få en plats allra längst framme vid scenen så man såg superbra och fick den där totala upplevelsen... men det kan man ju inte med när man är vuxen... hade väl fått rascha på de där flicksnärtorna efter en kvart... ibland suger det att vara vuxen... och ibland är man rätt glad att man ändå är det!Hur som helst, efter att jag fått köpt min väska traskade vi tillbaks i den ljumma sommarnatten till hotellet. Vi bodde på hotell Fregatten, alldeles bredvid socitetsparken... kan verkligen rekommendera det! Superbra på alla sätt och vis, fräscha rum, sköna sängar, god kvällsbuffé som ingick i priset, trevlig personal, jättefin, lagom frukost, gott kaffe... jag har inget att klaga på alls!Imorse lämnade dock vädret en hel del att önska... så vi checkade ut efter frukost och stack till Gekås, Ullared... vi var inte ensamma om att göra det kan man säga... jädrar va mycket folk! Men vi behövde iallafall inte stå i kö för att komma in i butiken... eftersom vi egentligen inte skulle ha så mycket, och egentligen inget speciellt, tog vi bara varsin korg... dessa fylldes såklart, men inte mer än så! Sedan åkte vi hem... trötta och belåtna! insåg för en liten stund sedan att jag inte ätit något ordentligt sedan frukosten imorse... semester... 

1 kommentar:

  1. Jag är inget fan av Håkan, men jag har en 17åring här hemma som är helt såld på grabben och ALLT han gör. Däremot är jag ett stort fan av Varberg, mycket vacker och trevlig stad (helst på sommaren).
    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!