torsdag 11 juli 2013

torsdag på Hatten!

Ja, ikväll blir det utgång för den här fröken fräken! Trubadurtorsdag på bryggan, brukar vara galet mycket folk, blir säkert så ikväll också! Förra året då jag var där spelade RockCircus, det gör de ikväll också, kul kul! Men i år har jag lärt mig av mina misstag från förra året... det blir inga stilettklackar och ingen axelbandslös behå... inte för att jag tror att samma sak riskerar att hända i år... det kräver inslag som saknas ikväll, men ändå! Man kan aldrig vara nog försiktig känner jag!

Blir en rätt lugn kväll, ska jobba imorgon också... man får ju hålla sig någorlunda vettig då! Inte gå all in som förra året... minns det som en suddig, väldigt rolig kväll... tror att kvällen ikväll kan bli lika rolig, på ett annat sätt... och inte lika suddig!

Hur har du det idag? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!