tisdag 23 juli 2013

Lite välgörenhet såhär på morgonkvisten

Ja tänka sig... kändes lite extra motiverat att ge sig ut och promenera när man vet att det gör gott inte bara för mig! Igår kväll fick jag syn på någon reklam om att man kunde ladda ner någon app och använda den när man är ute och promenerar och för varje kilometer så skänker becel 1kr till Woman in Red och forskning om kvinnohjärtat.


Så jag laddade hem den där appen och jag vet inte om det var den eller det faktum att jag låg och kände mig som en strandad val på klipporna igår som gjorde det, men hur som helst, upp, ut och iväg kom jag idag!

Det var riktigt gott, kan dock inte låta bli att bli lite ledsen över att folk man möter sådär på morgonen inte hälsar! Är det bara jag som tycker att man gör det när man möter någon på en väg sådär?! Tre av tolv personer jag mötte hälsade!!! Tre av tolv, det är fan inte konstigt att det är krig i världen om vi inte ens löser en sådan enkel sak som att säga hej eller iallafall nicka lite trevligt. Hör ju till vanligt, hederligt folkvett det där! Tycker jag iallafall!


Hur som helst, härligt var det, förstår inte varför min tröskel är så hög på mornarna! Sprang några korta sträckor också, men hade fel skor för det så jag vågade  inte springa länge.

Och hur gott känns det inte att mötas av detta när man kommer hem då?!


Hur gott som helst!!! Det känns ju jättebra att man har bidragit lite samtidigt som man förhoppningsvis bidrar till sin egen förbättrade hälsa! Tänker att likväl som jag mäter mina rundor med andra appar så kan jag ju lika gärna använda denna som faktiskt inte bara ger mig något utan även går till en viktig sak i övrigt också! Och ja, självklart tycker jag att du ska göra detsamma!

Nu ska jag ta tag i den här dagen! Vad ska du hitta på?!

2 kommentarer:

  1. Och du tycker att jag är redig..
    Du är grym!
    Puss.

    SvaraRadera
  2. Jag går också med den appen, några kronor blir det ju varje gång ;-)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!