torsdag 4 juli 2013

Alltså de här dagarna när man fastar...

De är vansinnigt långa... och man blir rätt hungrig... kan bero på att jag kört spinning också... men ändå... just nu känns det som om jag skulle kunna äta hur mycket som helst av nästan vad som helst... måste vänta lite till dock... ja, iallafall tills jag kommer hem! Och då blir det wokade grönsaker... halleluja för vitkål! och det är ju rätt gott också!2 kommentarer:

 1. Hej! Hittade hit via Ting och hit vill jag komma tillbaka! Fin blogg!
  Tack för tipset på Shapeup-appen - har sökt med ljus och lykta efter ngn smidig app och den här är ju helt fantastisk! !!!!
  jätteglad är jag!

  Intressant att läsa om din 5:2 fasta. Något jag ska dra igång med i nästa vecka när jag går på semester.

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria!
   Välkommen! Va roligt att du trivs här!
   välkommen åter!
   kram
   Nina

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!