torsdag 4 juli 2013

Semesterplanerna börjar ta form!

Härligt härligt!!! Det är annars med ganska blandade känslor jag närmar mig semestern... hatar att inte ha något att hitta på, någonstans att ta vägen... att alltid behöva dra hela strået själv... bjuda hem sig till vännera... hatar även min stekheta lägenhet (som jag älskar i alla andra lägen då den är vansinnigt söt och käck egentligen) utan balkong på sommaren... känns som om jag lever i en tryckkokare ju!

Men nu börjar det planeras så smått... lite lagom sådär, och de andra dagarna, de oplanerade, de får jag väl åka till mamma och pappa och softa vid någon vinbärsbuske... eller åka ut till havet, dunka ner på någon klippa och försjunka i någon god bok. Så länge inte varje dag blir planlöst slappande så är jag nöjd... gillar att ha någon sådan dag emellanåt också, men för många, då förgås jag av tristess och leda!!

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!