torsdag 25 juli 2013

Det är stressigt att ha semester!

Ja jösses vilken dag det har varit! Har ju varken hunnit blogga eller lägga ut något på instagram! Fast jag hade en hel del "önskar jag hade telefonen och i närheten nu"-stunder idag... det hade jag, inte minst nu ikväll när jag var hemma hos mamma och pappa och fasters ögonsten liksom bara har levererat guldkorn gång efter annan! Det märks att han blivit lite äldre, är lite mer självständig och lite mer medveten om personerna i hans närhet.

Idag frågade han tex. om jag ville följa med när de skulle åka till lekplatsen och sedan åka och handla. Det har han aldrig gjort förut och jag blev så glad att jag höll på att börja gråta! Älskade unge! Sedan sa han att jag skulle sitta på stolen bredvid honom när vi åt middag... och ja ba "man ja visst, tjatar du så!" Han är en sån liten raring verkligen!

Men det var ju mer till den här dagen en massor med bus och mys med skatten. Började med 5km powerwalk innan frukost, sedan blev det frukost bestående av chiafrö pudding (chia och mandelmjölk) och sedan keso och nektarin eftersom jag var hungrig som en varg, samtidigt som jag hade något av ett powertalk i telefon med bästa A-K. Det är inte klokt va mycket bra/udda/roliga/oväntade grejer man hinner ventilera på bara en kort stund!

Sedan var det typ bara att byta om till andra träningskläder, packa väskan och åka ner till gymmet för att köra pass. Som vanligt fasligt roligt!!! Och galet svettigt! Spinning är verkligen något av det roligaste som finns, och med hängivna deltagare som uppskattar den här instruktörens tokigheter så är det faktiskt ännu roligare! Men en av mina mest plikttrogna deltagare påpekade idag att det har blivit allt färre bloopers... att jag säger tokiga saker mer sällan... Bloopers är ju knappast något man kan planera in... det är synd... tydligen!

Efter träningen åkte jag en sväng till Allum, fick köpt ett par likasamma par svarta byxor som jag köpte för några veckor sedan. Insåg att de är så galet bra så det är lika bra att ha ett par extra. Fick även köpt mig en svart tubtopp... insåg förra helgen hur mycket jag trivs i just det, lika bra att ha en svart också då!

Sedan åkte jag hem till mamma och pappa. Efter att jag hade varit vägen om källsorteringsstationen och slängt en massa skräp. Planen var sedan att plocka av alla vinbären och koka saft, men det blev ju inte bara det, eller inte helt och hållet det heller... fick plockat en hel del dock, men det är väl en sisådär tre buskar kvar fulla med bär... och ja, nä, de plockade bären får bli infrysta ett par dagar och saft en annan dag!

Nu är jag hemma, ska städa undan lite, packa inför imorgon för ja, imorgon smäller det igen!!! Håkan Hellström i Varberg!!! Mamma och jag åker ner imorgon förmiddag... Tror det blir fantastiskt!

Vad har du gjort idag då? 

1 kommentar:

  1. Ja, jag instämmer i att vi hade ett fantastiskt samtal. Vi började med makrill och slutade i.. jag vet inte men härligt var det. Fortsatte med spontan inbjudan till Linda på middag, lite reashopping till killarna (tänker att jag får handla till mig själv i Båstad) och mys med lilla Ebba.
    Blir avundsjuk på både svart byxa och tubtop. Låter som en bra dag!
    Vi hörs i helgen. KRAM!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!