måndag 1 juli 2013

När mat är det enda man kan tänka på...

... och man har planerat dagens kost såpass att det finns rum för ett äpple vid tre-snåret... då är det sabla retligt att det inte finns någon frukt i fruktkorgen att tillgå... sabla retligt... så jag tuggar tuggummi för glatta livet, dricker svalt kaffe med samma iver och sköljer bort den uschliga smaken med mängder med vatten!

Livet på en pinne... eller nä, det är det ju inte, men det kunde ha varit!

2 kommentarer:

  1. Kör du 5-2 konceptet? Jag tänkte försöka med 16-8. Äta under åtta timmar och fasta 16, varje dag. Men jag har liksom inte kommit igång ännu.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det funkar riktigt bra! eller jag vet inte om jag går ner något än, men det ger väl sig! Det är iallafall rätt lätt att hålla sig till 500kcal/dag. Funderade också på att köra 16:8, men får inte ihop det riktigt med mina pass på kvällarna. Men jag ser fram emot att läsa om dina erfarenheter, har vänner som det funkat väldigt bra för!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!