torsdag 18 juli 2013

10 saker jag gjort idag

1. bestämde mig för att åka ut till Saltholmen och ta båten ut till någon av öarna Styrsö, Brännö, Vrångö eller ja, någon av de där alla öarna som jag aldrig besökt trots att jag bott i närheten av Göteborg hela mitt liv.
2. ångrade mitt beslut då jag kom på att det kanske inte  är så skoj att göra det själv... tänker att jag kanske får med mig någon på skärgårds-ö-luff nästa vecka istället!
3. dränkte mig själv i SPF, sådär massor så man inte vet hur man ska ta sig framåt i livet utan att halka liksom... hoppade i bikinin, en klänning och packade strandväskan
4. gick ut och skulle låsa dörren men i låset satt redan en nyckel... min extranykel från när jag var ute och sprang igår, hade tydligen inte orkat ta med mig den in...
5. åkte och handlade lite strandförnödenheter som bok, tidning, snacks och ny picknickfilt osv... insåg att jag glömt min telefon hemma... (hur förvirrad är jag egentligen?!)
6. åkte ut till "mitt lilla ställe" och slog mig ner på klipporna, njöt i solen, läste min bok, drack kaffe, åt kanelgifflar, provbadade lite (gick ut så vattnet nådde halva vaden), slappläste min tidning... härlig semesterdag!

beachhäng 360

7. Åkte hem, duschade, letade reda på min stora klänning
8. Åkte hem till mina föräldrar där lillebror och hans sambo fixade middag ikväll, görgott med grillade hamburgare, ugnsrostad färskpotatis och tzatziki. Jordgubbar till efterrätt... mums!
9. Lillskrutten och jag byggde en asastor tågbana och lekte massor.
10... ja, vad mer har jag gjort... eller gör jag... skriver ju detta i kronologisk ordning... slökollat på film och går och lägger mig alldeles försent... ska ju upp och jobba imorgon! (känns redan helt galet... va snabbt man acklimatiserar sig till semester ändå!)

Nu ska jag sova! God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!