torsdag 18 juli 2013

jag blir tokig!!

Över många saker... massvis faktiskt... brist på vanligt, hederligt folkvett är det ena, icke brist på en stor jädra väg nära ett hus jag tycker är lite fint är en annan...

Låten "I've got 99 problems but a bitch ain't one" poppar upp i huvudet som nypoppade popcorn... eller jo, jag tänker att det kanske är just så det är... a bitch är the major problem... fast skit i det... vägen lär ju inte försvinna för det! Hur får man bort en väg? Eller ska man strunta i det helt när det ändå ligger för nära andra hus, lite grann i fel område och de som bor där idag borde straffas för att de inrett som morgondagen inte fanns... man kan säga att inredningen är lite i stil med "dance like no one's watching!"


Insåg idag att jag har ett paket från HM att hämta ut också... en tröja tror jag bestämt att jag beställt... hur tänkte jag där?! Har jag inte nog med kläder som det är redan? Har jag inte garderober som är drabbade av vinterkräksjukan? Försöker jag inte rensa ut, bort, väck grejer?! Det går bra nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!