fredag 19 juli 2013

I love Grebbestad

Så himla mysigt och trevligt! Mamma och jag kom vid lunch, parkerade bilen och strosade ner till centrum, hamnen och ja, där alla andra är! Gick och kollade i affärer, spanade på folk, letade efter någonstans att äta. Hittade ett jättehärligt ställe, Grebys, där vi slog oss ner, beställde varsin bauta stor räkmacka (orkade inte hela) och ett glas vin... Såååå gott!
Sedan fortsatte vi vårt affär- och människospanande, tog en glass i solen... Lovely!!!

Nu har vi slappat en stund på rummet och ska strax piffa, fixa och trixa inför kvällen... Kan knappt fatta det, och ingen feber har jag heller!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!