måndag 1 juli 2013

Helt galet egentligen!

I helgen har jag ätit som jag brukar... godis, glass... yoghurt och musli, grillat och grönsaker... så som man gör helt enkelt, så som de flesta gör... i helgen har jag också varit helt däckad... helt trött, sänkt ja, nästan en bedövad känsla... som om jag var drogad...

Idag har jag ätit mina 500 kalorier, varken mer eller mindre, tränat spinning i en timma och ja, jo, jag var superhungrig där vid tre-snåret, det var jag, men nu mår jag så himla mycket bättre! Nu känner jag mig pigg och stark, som om jag blivit drogad igen, fast på det andra sättet... det där uppåtiga... det pigga... en fantastisk känsla!

7 kommentarer:

 1. Har precis gett mig in i en ny gi period jag../F

  SvaraRadera
  Svar
  1. GI är bra! Ihop med träning. Sunt förnuft kallas det visst också.. :D Ofta lättare sagt än gjort.

   Har inte kläm på vad det där 2/5 är, Nina. Du får förklara!

   Radera
  2. Funderar också på 2/5. Men förra gången fungerade gi riktigt bra så gör ett nytt försök. Träning? Hmm gick till bussen idag, räknas det?

   Skulle inte tordas ha n som instruktör ;)

   Radera
  3. Nina är världens bästa instruktör!

   Vet inte om det är så mycket träning att gå till bussen. Kan du inte gå eller cykla hela vägen och strunta i bussen? Apropå bussen; dog nästan av skratt när jag läste din krönika. Skräcken i folks ögon när man sätter sig i sätet bredvid... HAHAHA!!!

   Radera
  4. Hon verkar vara stenhård ju...

   Vilken krönika tänker du på?
   Åker buss i stort sett varje dag numera. Jobbet ligger i grannstaden.

   Radera
  5. Hm.. Den du inte skrev. Utan Fredrik Backman.. Blir man snurrig av skilsmässa?!

   Radera
 2. Vad skönt att du mår bättre. Det är nog inte helt lätt för kroppen av anpassa sig i början. Särskilt inte om man "fastat" och sedan äter betydligt mer dagarna efteråt.

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!