måndag 15 juli 2013

Egentligen har jag semester...

Men jag smygstartar med att jobba lite... hann inte riktigt klart i fredags, kommer iofs inte hinna klart idag heller men ja, den semestern man inte tar ut nu har man ju kvar att ta ut senare! Det blir görabra det här och dessutom, det är ju molnigt hej helsike!!

Var tvungen att åka och ta passfoto till visum idag också... alltid lika otrevlig upplevelse... finns nog aldrig någon gång man ser så grå och trött ut som just de där gångerna! Förra gången minns jag att jag knappt såg att det var färgbilder... kunde lika gärna varit svart-vitt! Denna gången är det bättre, men nja... förstår inte varför man gör så konstiga miner... och varför fotografen tycker att det är bra sådär!

Men, men, det där är ju en världslig sak! Några timmar jobb till och sedan är det dags för spinningpass... blir nog görbra!

1 kommentar:

  1. I dag var det verkligen en bra dag att börja jobba på.. Blåsigt och kallt.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!