måndag 29 juli 2013

Känn ingen sorg

Åh, har varit på mysigaste biokvällen ikväll... inte helt otippat gillade jag filmen... fast jag tyckte kanske den blev lite jobbig ibland... lite sådär "men för i helvete, skärp dig!!!"-jobbig... samma känsla som när jag kollar på Solsidan och Mia & Klara (fast jag älskar som bekant Mia Skäringer, ingen skugga över henne!). Hur som helst, en helt fantastisk film, det bästa svensk film åstadkommit på herrejösses, amen och hans fasters år! Underbar, gripande, rolig och ja, vad säger man, jag hittar inte orden riktigt... grymt bra tror jag är mest lämpligt faktiskt!

Gillar du inte Håkan? skit i det, gå och se den ändå, det handlar inte OM Håkan, det baseras på hans texter. Två timmar av ditt liv har du råd att chansa... det gör du så ofta ändå, på annat, annat som du redan från början vet är skräp.

Tyvärr blev jag sådär lagom kissnödig mitt i filmen... så jag kunde inte riktigt släppa loss och ge mig hän i filmen känner jag... och nä, gå och kissar gör jag inte, inte så länge jag kan hålla mig! Så när vi gick där ifrån var jag sådär kissnödig att jag typ hade vatten i knäna och vågor i håret... och ja, de där vågorna, de går ju fasen inte ur!


Men åh, strunta i min dåliga GbG-humor och gå och se filmen bare! Just do it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!