tisdag 16 juli 2013

Nu jädrar!!!

Vet inte vad som hände men motivationen tog tydligen överhanden en smula! Kom på att jag ju har en sabla käck app på telefonen, NTC- Nike Training Club... testade den en gång och dog nästan... men skam den som ger sig, testade den idag igen och dog nästan den här gången med... kanske för att jag väljer Cardio Killer varje gång... nästa gång ska jag testa något abs-program... hur som helst, 15min träning (eller längre beroende på vilket program man väljer) tydliga instruktioner, varierande rörelser... sabla käckt!Men ja, det är bara att konstatera, man blir salig på sin fason... burpees är inte min... fason alltså... jädrar i jösses va jobbigt det är!!! Hur är det ens möjligt att det kan vara så jobbigt? Svettades som en gris i finskt bastu-VM!!! Galet!


PS. har aldrig känt mig snyggare... typ... och ja, nu ska jag ta och äta frukost och sedan ska den där motivationen få visa sig i storstädning... man är rätt nära golvet när man gör "burpees" och "alternating froggers"... mitt golv är i stort behov av att moppas av... hela lägenheten är i stort behov av städning... det går inte att ta miste på...

1 kommentar:

  1. Kan bara hålla med. Burpees är OFATTBART jobbigt!
    På pappret låter 3x12 st (t.ex.) inte jobbigt, men när man väl ska göra det.. Uscha! :-P

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!