söndag 14 juli 2013

tur man har amazing vänner!!!

Igår, efter en slapp dag i hängmattan hos mina föräldrar åkte jag hem till vännerna, dunkade ner i deras lounge, drack vin, pratade, spelade lite gitarr, drack mer vin, pratade ännu mer och drack ännu mer vin... sedan blev det lite kyligt och knottigt så då förflyttade vi oss in i vardagsrummet... och drack mer vin... man kan säga att jag idag inte mått så bra... alls... bakis som ett kastrullunderlägg i kork ungefär... hujeda mig!!! Det tog många timmar innan jag vågade köra hem... vi gick och la oss vid halv fem-fem... jag drack nog vin tills dess... för böfvelen, varför lär man sig aldrig?!

Men ska man vara bakis så ska man vara det hos dem... det är amazing... jag har lullat runt i min pyjamas hela dagen, sov till halv ett... så halva dagen blev det ju bara, och ja, jag gick och la mig ett par timmar till vid två-halv tre också... middag och bästa bullarna till fika... jag älskar er!

Men nästa gång vill jag inte köra buss!

2 kommentarer:

  1. Vad är det som gör att man helt plötsligt glömmer allt som har med alkoholvett att göra? Det måste vara de trevliga och härliga människorna som man umgås med, som får en att helt slappna av och stortrivas med livet! :)
    FY för bakfylla, men hurra för massa vin med trevliga vänner!

    SvaraRadera
  2. Å vi älskar dig!!!!!!!!!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!