måndag 22 juli 2013

Av artighetsskäl... eller bara för att jag är nyfiken!

Det känns som om det är några fler som sökt sig hit, som är här och skrotar runt ibland, i ordets absolut mest positiva bemärkelse! Hade varit så roligt att veta lite mer om just dig! Vem är du? Hur hittade du hit? osv.

Sedan är det självklart roligt om du som läser här och kanske undrar över något talar om det, för annars har jag ju ingen aning om att det är just det du undrar över!

Tänker att det kanske är enklare att komma igång om jag börjar... lyfter bladet från munnen som det så käckt heter...

Hej, jag heter Nina. Jag är 27år + moms och bor i min lilla lägenhet, som är vansinnigt söt på vintern men hiskerligt varm om sommaren, i Kungälv. Jag jobbar som designer och som spinninginstruktör, men inte samtidigt. Sjunger i cover-band och syr folkdräkt... inte heller det samtidigt... försöker lära mig att tycka om att springa, och bli bättre på att spela gitarr... längtar efter prinsen på vit springare och en egen liten familj att placera i ett stort gammalt hus på landet.

så, nu är det din tur! 

1 kommentar:

  1. Hej, då hänger jag väl på..
    Jeanette är mitt namn, 43 år, gift och två tonårsdöttrar varav den ena ger oss mycket huvudbry.. Bor i Mölndal, jobbar som operationssjuksköterska som jag tycker är världens roligaste jobb. I mitt liv just nu trängs tonårs-mamma-livet, träning (mest gym), läsning, shopping (tränar på att minska), vv (tillhör vikt-pendlar-gänget, när ska man sluta..typ), kompisarna o lite till smått o gott.
    Just nu är jag mitt i min lååånga semester, lyckades få till sex veckor i år ;-) Så jag njuter mest!
    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!