fredag 12 juli 2013

Borde sova för längesen!

Snart gör jag det också, sover alltså, men först vill jag bara skriva en rad eller två om en superrolig kväll! Galet mycket folk, tokbra musik, härliga vänner och många, många skratt... vad mer kan man begära?! Inte mycket!!! Jag gillar verkligen såna här kvällar även om jag inser att jag kommer att vara mycket trött om några timmar när klockan ringer... Men det var det värt!
RockCircus, med min foffarottriker, min älskade barndomsvän, i spetsen.

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Härlig energi! Tack för det! Jag har inte sovit bra inatt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför skrev jag det??? Ganska ointressant egentligten.. .men så trött är jag iallafall :)
   www.mariagunilla.se

   Radera
  2. Jag har inte heller sovit bra! Den där energin liksom tog över... sedan snurrade jag runt och var rädd att jag skulle försova mig och sedan var jag så trött att jag nästan mådde illa... detta blir en lång dag! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!