måndag 29 juli 2013

Jädrar vilken dag!

Den startade tidigt och lite molnigt, men skam den som ger sig tänkte jag och la mig ändå där på klipporna... hade ju först tänkt leta reda på något annat ställe, men det gick inte så bra... trava över hela ön är rätt svettigt, varmt och drygt... eller så kan man säga att jag, när jag kom fram till samma klippa som vi låg på förra gången, var saftig, dryg och mör... som jag trodde att Rolands fläskfilé blev när man stekte den på det där viset... men efter att ha kollat så ser jag ju att jag trott fel... saftig god och dryg ska det ju vara... det var jag inte... iallafall inte god! Men jag var vid gott mod iallafall!


Så där låg jag sedan, hela dagen, eller ja, till klockan blev tre och jag kände att jag fått alldeles lagom med sol, glassmagen började ge ljud ifrån sig och båten hem skulle gå om en timma... lika så bra att börja packa ihop sig och traska då tänkte jag!

Nästa sommar tror jag bannemig jag vill kolla på att hyra något där ute en vecka... så mysigt och fint! Ska jag vara riktigt ärlig så spenderade jag mina sista batteriprocent på telefonen till att hemnetknarka lite över Brännö... men ja, 3miljoner för en liten sommarstuga kanske är att ta i?!

En dusch nu, lite mat (chiapudding) och piff, sedan är det dags för bio ikväll... Känn ingen sorg... ska bli jättemysigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!