tisdag 2 juli 2013

Vanlig tisdag...

Ja, med vanlig menar jag att jag äter som vanligt, ingen fasta idag, inget räkna kalorier eller planera... men jag vill samtidigt inte må som jag gjorde i helgen igen... om det kom sig av ytterligare en spräckt illusion, ett rivet drömslott och grusad dagdröm eller om det berodde på kostsvängningarna jag utsatte mig för, det vet jag inte... jag brukar va rätt duktig på att svänga när det gäller kosten så egentligen tror jag inte att det var det som var orsaken...

Men jag tänkte som så att jag kör på lite mer säkra kort idag... kör en gyllene medelväg... det skadar ju inte att hålla i tyglarna även om man inte gör det så extremt som på fastedagarna... så idag blev det kokt spätta och broccoli till lunch... med pressad citron... inte någon kulinarisk höjdare men gott och matigt! Självklart glömde jag att ta kort på maten... är ju rätt kass... och blev rätt distraherad av de söta små voffsingarna vi har på besök på kontoret idag som ville vara med... kollegan har med sig familjens tre papilloner... så söta och så gosiga! Hade ju varit så käckt att ha en liten sådan känner jag! Får väl se om jag lyckas fånga dem på bild senare. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!