onsdag 3 juli 2013

Have I lost my youth?!

Var på systemet på lunchen... kollegan skulle handla lite och jag följde med som sällskap... men ja, du vet hur det blir, när man ändå är där kan man ju passa på att handla lite... en full kundkorg senare stod jag i kön och lassade upp mina flaskor på bandet och skulle till att betala... det är antagligen så att man kan se hur besviken jag blir när jag inte behöver visa leg... antagligen... besvikelse blandat med ilska och lite bitterhet... kanske sprinkla över lite squash på det också... vad var det som hände?! och framför allt  NÄR hände det? Jag har f-n inte märkt nåt!

Man blir ju förbannad!

8 kommentarer:

 1. Det kanske var en gentleman som satt i kassan........ man frågar ju aldrig efter en dams ålder!! Å dam blir man efter 12.............

  Amazing

  SvaraRadera
  Svar
  1. så måste det vara! För ja, det var en kille i kassan... du är så smart! tack!

   Radera
 2. Drick inte allt på en gång!

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, nä, jag lovar! Det hade slutat så sabla illa va! =)

   Radera
 3. Haha! Hög igenkänningsfaktor! När man var yngre suckade man bara över att behöva visa... Ju äldre man blir desto gladare blir man om man FÅR visa. Jag vet inte när den där gränsen går riktigt. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det så! Helt plötsligt står man där och ingen har frågat om leg på ett par gånger... tragiskt! Lite som en suddig gråzon man liksom vaggas in i... =)

   Radera
 4. Visst är det trist när det händer. Och tyvärr händer det oftare än inte nu för tiden :) Jag blev dock överraskad när jag köpte öl på Ica Maxi nyligen och faktiskt fick visa leg. Då är man glad hela veckan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow, jag har inte blivit ombedd att visa leg på maxi på väldigt länge... men jag förstår glädjen! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!