måndag 22 juli 2013

Kokosolja och chiafrön

Ibland läser/hör man om grejer som är rena rama mirakelkuren... Jag är en liten sucker för sånt... Så ja, förra veckan åkte jag vägen om hälsokostbutiken och köpte chia-frön och kallpressad kokosolja. Har hört att det är super, att det är "det nya svarta"... The shit so to speak!

Kokosoljan har jag ätit i några dagar, med sked, rakt upp o ner. Lite läskig känsla att äta olja så men inte äckligt! Insåg när vi var i Grebbestad att jag saknade det, efter två dagar!! Måste ju sitta i huvudet?!?

Chiafröna provade jag först idag, 1msk utrörd i ett glas vatten... Resultatet blev frön i hela munnen överallt! Har köpt mandelmjölk också så jag ska testa att göra pudding på det, om jag hittar något recept, annars kan man säkert bara strö det på yoghurten också!

Så, nu till anledning av detta inlägg. Dels tänkte jag redogöra för eventuella effekter av de där it-grejerna och dels skulle jag vilja veta om du testat något av det, vad du tycker, om du har några tips osv! Bring it on! Hit me höll jag på att skriva men kokosoljan gör det hela rätt halt så det kan bli svårt!


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

 1. Chia-frön har jag också gått på ;-) Äter ju inte så mycket fisk och annat som ger mig omega. Men jag strör det på fil/yoghurt eller ev i smoothie.
  Undrar om det hjälper ;-)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får hoppas att det gör det, hjälper alltså! =) Har du testat att göra chia pudding? det var rätt gott faktiskt!
   kram!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!