tisdag 9 juli 2013

Just nu vacklar jag inte så mycket... jag vobblar...

Vi stack till thai-stället i Sävedalen på lunchen, kollegorna och jag... och även om jag bara äter halva portionen så är jag tokjävlamätt nu...kanske inte är så konstigt att man inte går ner mer på den där periodiska fastan iallafall! Men samtidigt, en halv portion kan ju knappast vara att överäta! Förstår inte hur det är tänkt att man ska få i sig allt! Och de där thailändskorna är ju själva pyttesmå... hur går det ihop? Men gott va det och skönt i solen! Glädjs med alla er som har semester nu när det är så fint väder! Kan vi bestämma att det ska vara såhär i de kommande fyra veckorna också?!

2 kommentarer:

  1. Thai-mat kommer aldrig i "riktiga" 1-portionsstorlek! Inte på "vår" restaurang heller. Man kan lätt dela en (av deras) portioner på två. Ibland tre personer. :-D

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!