söndag 21 juli 2013

Västkustens pärlor

Efter en god natts sömn, frukost och sådär packade mamma och jag ihop oss, lämnade Grebbestad för den här gången och drog vidare ner längs kusten... Eller ja, Nordens största sportbutik, Sport-shopen, fick ju få ett besök först!!! Hittade ett par löparshorts med inbyggda, korta tights i... Blir säkert asabra mot lårskav tänker jag! Att de dessutom matchar mina skor är ju farao pricken över i!!!Sedan drog vi vidare... Första stoppet blev Fjällbacka. Denna lilla urgulliga ort som tydligen Ingrid Bergman var väldigt förtjust i och där hon spenderade väldigt mycket tid. Att det även är platsen för Camilla Läckbergs romaner, det struntar jag i personligen eftersom jag inte läst dem... Ingrid Bergman däremot... Fantastisk!
I Fjällbacka finns, förutom många stora, vräkiga båtar, supersöta hus, en staty av Ingrid Bergman och en hel del turister även en hel del mysiga butiker. Den första vi klev in i, Home&Garden, var verkligen hur söt som helst, hade massa fina saker och ja, jättefina kläder... Jag hittade både en klänning och en top... Samma märke (Ambra), samma grymt sköna kvalitet (siden + viskos/elastan)... Så nu är det bara att bjuda mig på fest, jag har outfits till det mesta!
Toppen/blusen har jag inte tagit någon bild på men det kommer!

Sedan strosade vi runt, tittade på husdetaljer (familjeskada), människor och i fler affärer. Som tur va så kunde jag behärska mig övriga gånger "vill-ha-känslan" slog mig!

Lunch i solen innan vi fortsatte söder ut!
Sedan var vi så mätta och belåtna så vi nöjde oss med att bara köra igenom de små orterna på vägen hemåt innan vi gav oss ut på E6an... Men självklart togs lite detaljbilder på fina hus, fönster osv på vägen!
Väldigt fina spröjs på småfönstrena på gaveln på huset i mitten tex!

Väl hemma hos mamma och pappa igen dunkade jag ner i hängmattan och tog vara på kvällens sista sol innan den försvann bakom trädtopparna och det var dags att gå in och få något i magen.
Sover här ikväll, här ute på landet där allt är tyst och stilla och jag kan sova hur länge som helst!

God natt gott folk!


- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

 1. Svar
  1. Fantastisk! Västkusten är sagolikt vacker!

   Radera
 2. Ja, det var en riktigt härlig dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, sååå mycket bättre än E6an! Tack!

   Radera
 3. Härliga bilder! :-)

  Kan det vara så att ni tog svängen genom vårt vackra Bovall?

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, vi åkte igenom bovallstrand! Bilden med det fina fönstret är därifrån! Hade tänkt höra av mig till dig men såg att ni var på allum. Vi får försöka ses hemma vid istället!
   Kram!

   Radera
 4. Tyckte väl att jag kände igen husen! Svärmor bodde på gatan in till vänster, innan de köpte ett modernare hus på berget och hennes bror har ett av de första magasinen, Ferms magasin, efter kröken. :-)

  Ja, vi är hemma ett par dagar nu, barnen ska vara med lite på Lotta på Liseberg i kväll igen och det vill de inte missa för allt i världen ;-)

  Kram

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!