tisdag 23 juli 2013

Vända andra kinden till!

Åkte ner till stan och vattnade på mormor o Folkes grav idag. Folke var min plastmorfar, den allra bästaste man kan tänka sig! Är där alldeles för sällan insåg jag idag, dels för att jag körde fel först och dels för att det berör mig så mycket. Fick vattnat och plockat bort lite torra blad osv.

Sedan åkte jag till farmor och fikade. Skulle bara bli en kortis eftersom jag tänkt åka ut och lägga mig på klipporna någonstans... Hjuvik, Hällsvik, Sillvik eller kanske till och med ta färjan ut till Hönö eller Öckerö.

Men tiden gick, vi hade massor att diskutera och då vill man ju inte bara bryta upp, särskilt inte för en så världslig sak som solbad på klipporna!

Men ja, nu sitter jag iallafall här, vid färjeläget och nästan blåser bort faktiskt! Det är jättevackert bara man inte tittar åt vänster, där ser det ut såhär:Men väljer man bara att titta rakt fram, eller till höger så är det supervackert!
Så jag väljer att göra det!

Och om inte annat så kan man tänka att det nästan är som en tavla över rätt och fel... Som säkert HH hade valt att göra!

Där ute förresten, någonstans bortom det fula färjeläget, tror jag att Grötö ligger, eller så är det Grötö som ligger rakt ut här:Ja, Grötö som i "Mia på Grötö"!

Nu ska jag åka hem, har en sisådär 4,5dl blod i överflöd att lämna till bättre behövande... Undrar hur många gånger jag lämnat nu...

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!